INTERNATIONELL RESTAURANG

Med en längtan till och med smaker ifrån hela världen har Restaurang Voyage utvecklats till en mötesplats för mat och dryck. Den varma, avslappnande designen skapar en mysig och ombonad miljö för lokala och hitresande gäster.

Hotellets restaurang ligger på en tvärgata till Västra Storgatan. Med en internationell atmosfär och design är detta den perfekta platsen för såväl en affärslunch, middag eller ett besök i vår whiskeybar. Precis som inredningen är även menyn inspirerad från olika delar av världen. Här finns något som passar alla, karaktärsfullt italienskt, kryddstarkt argentinskt eller storslaget amerikanskt.


FLYGVÄRDINNANS LIV

Var i världen hon än hamnade så fanns rötterna alltid. Kanske var det ett faktum att det inte fanns en självklar plats där hon hörde hemma som gjorde hennes ursprung betydelsefull. Speciellt nu när åren börjat ta ut sin rätt

Hon kunde sakna tiden som barägarinna i Rom eller åren som tjusig flygvärdinna på Pan Am. Med skräckblandad förtjusning mindes hon också tiden i New York.

Det var då, men tankarna på att en gång återvända till staden där allt en gång börjat, kom tillbaka till henne. Om inte annat så för att visa dem. Att berätta var knappast någon idé – då skulle ingen tro henne. Men hon kunde visa dem.

 

 MAT & DRYCK

Voyage har inspirerats från jordens alla hörn och tagit fram en spännande meny. Menyn innehåller det bästa säsongen har att erbjuda och är en härlig smakupplevelse.

BAR & LOUNGE

Ett spännande utbud av viner och maltwhiskey från olika delar av världen. Varför inte uppleva vår lyxiga lounge med en Dry martini i frostat glas.

_MIK4696.jpg

AFTER WORK

Ta med kollegor och vänner på en skön After Work efter en tuff arbetsdag och upplev olika smakupplevelser. En mötesplats för alla tillfällen.

 
christmas-3-1443416.jpg

ÅRETS JULBORD

Låt våra värdinnor välkomna er till vårt omtyckta Julbord. Här serveras det ett dessertbord utöver det vanliga.

FRUKOST

Varva ner och avnjut vår omtyckta frukostbuffé. Den står uppdukad varje dag med ekologiska alternativ.

_DSC8178a.jpg

LUNCH

Smaka på en vällagad och god lunch med ett stort salladsbord. Ta med gänget och upptäck lunchmötets fördelar.


VÅRA PARTNERS & CERTIFIKAT

NykÖpings Golfklubb Visita Brandskydda Hotel HjÅrtstartar Registrerat KRAV-mÅrkt Svanen-mÅrkt