RESTAURANGEN HÅLLER STÄNGT TILL DEN 28 JANUARI

Just nu bygger vi om och utvecklar Restaurang Voyage och Scandic Stora Hotellet. Det medför att restaurangen håller stängt fram till den 28:e januari. Nedan följer information om våra erbjudanden.

FRUKOST, KVÄLLSBUFFÉ OCH BAR

Från den 28:e februari dukar vi åter upp vår populära frukost för 140 kronor. Klockan 18 öppnar vi också upp vår bar och kommer även erbjuda en kvällsbuffé för 150 kronor fram till dess att vi öppnar upp vår à la carte-servering. Fram till den 28 januari erbjuder vi våra hotellgäster en frukostpåse istället för vår traditionella frukost. Vi hoppas att ni har överseende med att vi tillfälligt förändrar era morgonrutiner för att i framtiden kunna leverera ännu bättre frukostupplevelser.

LUNCH

Våra uppskattade luncher kommer hålla stängt en längre tid på grund av vår ombyggnation. Vi återkommer med datum när lunchserveringen är tillbaka.

FRUKOST Öppnar 28:e februari klockan 07.00

KVÄLLSBUFFÉ Öppnar 28:e februari klockan 18.00

BAR Öppnar 28:e februari klockan 18.00

LUNCH Stängt tills vidare

À LA CARTE Stängt tills vidare

HOTELLET Öppet som vanligt – nyinvigning under maj månad


Skärmavbild 2015-07-22 kl. 22.01.43.png

FEST OCH KONFERENS

Scandic Stora Hotellet nyinvigs under maj månad och då erbjuder vi nya fest- och konferenslokaler med plats för 5 till 120 personer. Välkommen att kontakta oss för bokning och mer information!

FÖLJ OSS

Vår nya hemsida är under uppbyggnad och där kommer du att hitta mer information om allt som vi erbjuder när hotellet nyinvigs i maj 2019. Följ oss också på facebook för att ta del av allt som händer!

_MIK2174a.jpg

SCANDIC STORA HOTELLET

Nyköpings mest centrala hotell håller öppet under utbyggnaden av hotellet. Just nu har vi extra förmånliga erbjudanden. Välkommen att boka rum hos oss via länken nedan.


 

VÅRA PARTNERS & CERTIFIKAT

NykÖpings Golfklubb Visita Brandskydda Hotel HjÅrtstartar Registrerat KRAV-mÅrkt Svanen-mÅrkt