Lediga jobb

Var med och ta vår service till en ny nivå. Bli en del av vårt fantastiska team. Vi söker nu en engagerad, ansvarsfull och säljande receptionist till vår reception på Scandic Stora Hotellet där vi brinner för service!

Vi letar efter dig som har förmågan att få gästerna att känna sig som hemma!

Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö där ingen dag är den andra lik. Du brinner för att ge människor den bästa servicen och vill vara där det händer. Du är en flexibel person som har vana, och tycker om, att hantera det oväntade. Du har en styrka i kommunikation och i att skapa förtroende genom dialog, med både gäster och kollegor. Att ta ansvar ser du som en självklarhet och du har en stor vilja att utvecklas och samtidigt bidra till vår utveckling. Du möter våra gästers förfrågningar på ett kreativt sätt med mycket omtanke.

Dina arbetsuppgifter omfattas av sedvanliga receptionsuppgifter såsom in- och utcheckning, merförsäljning i såväl reception samt restaurang, bokning, telefonväxel samt kassahantering. Du är en stresstålig person som trivs bäst när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande, att hantera det oväntade ser du som en utmaning.

Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vår reception är bemannad alla dagar i veckan och under hela dygnet. Att du som söker till oss har viljan och möjligheten att arbeta varierade arbetstider under hela dygnet är en förutsättning. Välkommen till Scandic!

Är du intresserad? Sänd ett mail till storahotellet@scandichotels.com

 

 

Kontakta oss

Restaurang Voyage
Brunnsgatan 31
611 26 Nyköping

TEL  0155-29 35 00
FAX  0155-29 35 09

E-POST
storahotellet@scandichotels.comVÅRA PARTNERS & CERTIFIKAT

NykÖpings Golfklubb Visita Brandskydda Hotel HjÅrtstartar Registrerat KRAV-mÅrkt Svanen-mÅrkt