hotellet mitt i City

Scandic Stora Hotellet har varit ett hem för resenärer sedan 1880. Läget är det bästa tänkbara, mitt i hjärtat av Nyköpings centrum. Hela hotellet med 98 rum har renoverats under de senaste åren.

För en stunds avkoppling finns relaxavdelning med jacuzzi, bastu med utsikt över småstaden samt ett gym.

Hotellet har möjlighet att ordna event och möten mitt i centrala Nyköping. Totalt 8 mötesrum varav den största lokalen tar upp till 200 personer.

ALLTID LÄGSTA PRIS VID BOKNING VIA HEMSIDAN


TRIPADVISORS BETYG

 
 
 

Hotellöversikt
Antal rum98 st
Rökfria rum98 st
Handikappanpassade rumJa
Trådlöst InternetJa
Avkoppling och hälsaJa
Restaurang och barJa
GarageJa
Parkering utomhusJa
MinibutikJa
Möten & eventJa
MiljömärkningSvanenmärkt
Avstånd till city0 km
Avstånd till Stockholm-Skavsta Flygplats7 km
Avstånd till tågstation0,5 km

 

VÅRA SÄLLSKAPSYTOR

Hos oss kan vi erbjuda flera olika miljöer för alla våra gäster. Avnjut en drink i vår bar, ha en trevlig after work i vår matsal eller varför inte avnjuta en utsökt god middag i vårt vardagsrum. Möjligheterna är oändliga – bara du som sätter gränserna.

 
George33.jpg

VARDAGSRUMMET

George66.jpg

BAR & LOUNGE

George99.jpg

MATSALEN


VÅRA RUM

ECONOMY ROOM

Våra ekonomirum är 14 kvm. Rummen har eget badrum med dusch. Alla rum är utrustade med hårtork och TV med filmkanaler och trådlöst internet. Alla rum har även schampo och tvål från FACE Stockholm. Våra ekonomirum har en queen size-säng. Plats för 1-2 personer.

STANDARD

Standardrummen är 17 kvm stora. Alla rum har badrum med dusch. Standardrummen är utrustade med värdefack, hårtork, strykjärn och strykbräda, TV, med filmkanaler, trådlöst internet och skrivbord. I alla rum finns även schampo, balsam och tvål från Face Stockholm. Våra standardrum har två separata sängar som står ihop eller en enkelsäng. Plats för 1-2 personer.

_DSC7464a.jpg

SUPERIOR

Våra superior rum är mellan 20-25 kvm och har trägolv. Rummen har eget badrum med badkar och/eller dusch. Alla rum är utrustade med säkerhetsbox, kapselmaskin/vattenkokare för kaffe/te, kylskåp, hårtork, strykjärn och strykbräda, TV med filmkanaler, trådlöst internet, skrivbord och en fåtölj eller en soffa. I alla rum finns även schampo, balsam och tvål från Face Stockholm. Våra superior rum har två separata sängar som står ihop. Plats för 1-2 personer.

ldqkgr_aabQ0crvRtHTW.jpg

SUPERIOR EXTRA

Rummen har ett eget badrum med en dusch eller ett badkar. Alla rum är utrustade med trådlöst internet, TV med filmkanaler och en fåtölj för avkoppling. Dessa rum är även speciellt utrustade med en kapselmaskin/vattenkokare för kaffe/te och badrockar.  I alla rum finns även schampo, balsam, bodylotion och tvål från Face Stockholm.När du bor här får du också en Superior Extra voucher med ett värde på 50 kr som du kan använda i hotellets restaurang eller shop. Rummen har två separata sängar som står ihop / queenbed. Plats för 1-2 personer.

 

FAMILY SUPERIOR

Våra familjerum är mellan 20-25 kvm. Rummen har eget badrum med dusch. Alla rum är utrustade med kapselmaskin för kaffe/te/ thekokare, hårtork, strykjärn och strykbräda, TV med filmkanaler, trådlöst internet, skrivbord och en fåtölj. Det är möjligt att kombinera några av rummen med andra rum. Vissa rum har även badkar. Rummen har två separata sängar och en bäddsoffa med plats för två barn. Plats för 1-4 personer.

JUNIOR SUITE

Våra juniorsviter är 35 kvm och har trägolv. Sviterna har eget badrum med dusch och badkar. Alla sviter är utrustade med kapselmaskin för kaffe/te, kylskåp, hårtork, strykjärn och strykbräda, TV med filmkanaler, trådlöst internet, skrivbord, fåtölj och soffa. Sviterna har även schampo, balsam, tvål och lotion från FACE Stockholm. Juniorsviterna har queensize bed och en bäddsoffa. Plats för 1-4 personer.

SUITE

Vår svit har ett separat sovrum och middagsplats för upp till åtta personer. Sviten har trägolv samt ett badrum med dusch och bubbelbadkar. Sviten är utrustad med säkerhetsbox, värmereglering, kapselmaskin för kaffe/te, kylskåp, hårtork, strykjärn och strykbräda, TV med filmkanaler, trådlöst internet, skrivbord, fåtölj och en soffa. Sviten har queensizebed 210 cm. Plats för 1-2 personer.

 

BEKVÄMLIGHETER

_MAC4728-Redigera.jpg

GYM OCH RELAX

På översta våningen ligger hotellets gym- och relaxavdelning. Gästerna har fri tillgång till bastu, ångbastu, jacuzzi och ett fullt utrustat gym i en behaglig atmosfär. Restaurangen erbjuder även  charkuteri, snacks och ett glas vin eller en öl.

Parking472x265.jpg

PARKERING

I direkt anslutning till hotellet finns ett större parkeringsdäck med plats för 200 bilar. Du kan även parkera i ett uppvärmt garage en kort promenad från hotellet för en kostnad av 80 kr/natt.


VÅRA PARTNERS & CERTIFIKAT

NykÖpings Golfklubb Visita Brandskydda Hotel HjÅrtstartar Registrerat KRAV-mÅrkt Svanen-mÅrkt