VÅRA aktiviteter

_MIK0337.jpg

MINGELPROVNING

Upplev en värld där smaklökarna får sig en rejäl utmaning. Vi kombinerar delikatesser och dryck i ett.

FullSizeRender[4].jpg

ÖLPROVNING

Välkommen in till Nils Oscars värld som Nyköping är stolta över att presentera. Vi tar dig på en vandring och provar över tio olika sorters öl.

WHISKEYPROVNING

Hotellets whiskeykännare erbjuder en provning som vi kallar för snabba whiskeyresan. Den passar för er som älskar whiskey eller vill lära er mer om whiskey.

 
FullSizeRender[6].jpg

VINPROVNING

Vår sommelier tar med er på en spännande resa där vi får möjlighet att dofta, smaka och iaktta de olika druvornas hemligheter.

CHAMPAGNEPROVNING

Låt någon av våra sommelierer ta med er på en sprudlande upplevelse under en inspirerande champagneprovning.

RELAX

Ge dig själv och dina vänner lite extra spänning i vardagen! Bubbelpoolen är varm och mysig, bastun är uppvärmd och härlig.

 
FullSizeRender[9].jpg

A TASTE OF CHRISTMAS

Överraska din grupp med en fantastisk kväll. Mingla med kollegorna, både sött och salt med olika snittar. Basta och bada i vår relax och avsluta kvällen med julmiddag.

FullSizeRender[7].jpg

CHRISTMAS MEETING

Tillför energi till mötet och överraska gruppen. Allt för att julstämningen ska infinna sig även om ni är här för att göra det sista viktiga arbetet för året.

BODA BORG

Samla gänget och upplev en värld efter värld utan att veta vad som väntar runt hörnet. En sak är säker – alla sinnen sätts på prov!VÅRA PARTNERS & CERTIFIKAT

NykÖpings Golfklubb Visita Brandskydda Hotel HjÅrtstartar Registrerat KRAV-mÅrkt Svanen-mÅrkt